Familieopstelling Rijssen

Familieopstelling Rijssen

Bepaalde voorvallen uit het verleden kunnen je leven op een zekere manier beïnvloeden. Daarbij is ook de rol van je familie bepalend. Soms is het lastig om precies te achterhalen wat de oorzaak van je problemen is. Als je tegen valkuilen aanloopt die je beperken om je verder te ontwikkelen, zul je absoluut baat hebben bij het volgen van een familieopstelling bij Diana Arkeveld.

Dit helpt je om patronen te doorbreken die je nu tegenhouden om het beste uit jezelf te halen. Met behulp van een familieopstelling kom je erachter welke positie jij hebt binnen je familie en hoe deze rol je kan belemmeren in je dagelijkse leven. Benieuwd hoe dit werkt? In haar praktijk in Rijssen staat Diana voor je klaar om dit tijdens een familieopstelling samen te ontdekken!

De familieopstellingen: voor welke vraagstukken zet je ze in?

Wil je meer in contact staan met je gevoel, maar zit je vast in je hoofd? Of voel je je soms neerslachtig en verdrietig? Dan helpt een familieopstelling bij Diana je om uit te vinden waar deze gevoelens vandaan komen. Ook boosheid, eenzaamheid of het uitkomen van je seksuele geaardheid zijn onderwerpen die regelmatig de revue passeren tijdens de familieopstellingen.

Diana reikt je graag handvatten aan om ongewilde patronen te doorbreken, zodat je steviger in je schoenen komt te staan en meer rust in je leven gaat ervaren.

Opstellingen met representanten: wat is het?

Als duidelijker wordt welke gebeurtenissen binnen jouw familie je leven beïnvloeden, ga je met Diana aan de slag met een familieopstelling, oftewel een opstelling met representanten. Deze representanten zijn echte mensen en ze nemen de rol in van jouw familieleden.

Jij geeft ze een bepaalde plek in de ruimte, waardoor er meer inzicht ontstaat over de onderlinge verhoudingen en eventuele verstoringen hierin. Daarnaast maakt Diana regelmatig gebruik van een tafelopstelling met poppetjes, waarbij je familie uitgebeeld wordt door poppetjes en figuren om zo inzichtelijk te maken hoe je familie functioneert.

Werkwijze

Om knelpunten aan het licht te brengen, is het maken van een genogram een belangrijk onderdeel. Dit kun je zien als een soort stamboom waarin je met Diana alle moeilijke situaties opneemt die hebben plaatsgevonden binnen jouw familie. Dat kunnen bepaalde voorvallen zijn of trauma’s, zoals ziekte, overlijden, misbruik of een echtscheiding.

Daarna gaan jullie samen aan de slag met de familieopstelling en kies je zelf waar in de ruimte je familieleden komen te staan. Door de positie van een of meerdere personen in je familie te veranderen, ontstaat er letterlijk en figuurlijk ruimte om positieve veranderingen in je leven aan te brengen.

Meer over Diana

Diana is haar eigen ervaringsdeskundige en heeft dan ook de gebeurtenissen in haar leven gebruikt om de sterke persoon te worden die ze vandaag de dag is. Ze beschikt over een brede vakkennis en helpt je graag op weg om problemen los te laten en meer harmonie en ontspanning in je leven te brengen. Wil je hier meer over weten? Maak dan kennis met Diana en ontdek hoe ze ook jou weer terugbrengt bij je gevoel, zodat je je hart kunt volgen en keuzes kunt maken die je echt gelukkig maken!

Direct contact

Reactie plaatsen