Familieopstelling Hengelo

Familieopstelling Hengelo

Loop je op een zeker moment in je leven tegen belemmeringen aan die je tegenhouden om te doen wat je graag wilt doen? Je bent niet de enige! Iedereen wordt gevormd door bepaalde gebeurtenissen in zijn leven en ook je familie speelt daarbij een zekere rol.

Belemmeringen kunnen in een later stadium van je leven tot problemen leiden. Een familieopstelling bij Diana Arkeveld geeft je meer inzicht hierin, helpt je lastige patronen te doorbreken en geeft je handvatten om je verder te ontwikkelen. Zij kijkt tijdens een familieopstelling wat ieders rol binnen de familie is en hoe je meer bewegingsvrijheid krijgt om problemen los te laten.

Ben je dus op zoek naar een praktijk in Hengelo om een familieopstelling te volgen, dan heet Diana je van harte welkom!

Voor welke vraagstukken kun je familieopstellingen gebruiken?

Voel jij je altijd verantwoordelijk voor iedereen om je heen of loop je regelmatig tegen dezelfde valkuilen aan? Tijdens een familieopstelling weet Diana snel te achterhalen waar de schoen wringt en hoe je je patronen doorbreekt om gelukkiger te worden. Vind je het lastig om uit te komen voor je seksuele geaardheid of heb je veel last van boosheid of verdriet?

Ook deze thema’s komt Diana vaak tegen in de praktijk en ze helpt je dan ook graag verder hiermee!

Opstellingen met representanten: wat is het?

Nadat duidelijk is geworden hoe je familiegeschiedenis eruitziet, is het tijd voor de familieopstelling. Een opstelling die Diana vaak gebruikt, is de opstelling met mensen die ook wel representanten genoemd worden. Deze representanten beelden je familieleden uit. J

ij kiest waar bepaalde personen komen te staan in een ruimte, zodat er meer inzicht komt in de patronen binnen jouw familie. Je ontdekt samen op welke overlevingsmechanismen je terugvalt en je bekijkt met haar hoe je je blokkades kunt opheffen. Daarnaast werkt Diana met tafelopstellingen met poppetjes. Dit gaat volgens hetzelfde principe, maar nu worden je familieleden, verlangens of woorden uitgebeeld door poppetjes of figuren.

Werkwijze

Als je kiest voor het volgen van een familieopstelling bij Diana, dan gaan jullie als eerste een genogram maken. Dit is een soort stamboom waar je alle belangrijke informatie van je familie in verwerkt. Relevante voorvallen of bijvoorbeeld trauma’s in het leven van je familieleden zijn hierbij essentiële aanknopingspunten.

Vervolgens is de familieopstelling aan de beurt waarbij je bepaalde personen een plek in de ruimte geeft. Diana kijkt dan waar ze eventueel moeten komen om meer vrijheid in je leven te creëren.

Wie is Diana?

Diana heeft de gebeurtenissen in haar eigen leven gebundeld en dankzij haar brede ervaring en haar opleiding bezit ze over de expertise om je verder te helpen als je een duwtje in de rug nodig hebt om weer op het juiste spoor te komen. Zit je vast in je hoofd en wil je graag de weg terugvinden naar je gevoel? Maak dan een afspraak met Diana, want zij weet als geen ander hoe ze je weer terug in het zadel kan helpen, zodat je alles uit je leven haalt wat erin zit!

Direct contact

Reactie plaatsen