De Deep Dive

Het 1:1 mentorship voor ondernemers die binnen 3 maanden willen afrekenen met alle bullshit die hun groei belemmert.null

Je bent een ondernemer die:

door wilt naar het volgende level, je wilt groeien. Je voelt aan alles dat je toe bent aan die volgende stap, alleen precies daar loop je vast.


Je hebt al van alles geprobeerd, maar echt door die barrière in jezelf kom je niet. Je hoort businesscoaches praten over overtuigingen, money-mindset en loskomen van oude ballast.


Maar met de tips en handvatten kom jij niet verder.

En hier ben jij helemaal klaar mee.


Je wilt dat volgende level bereiken. Je wilt snappen waarom je steeds op hetzelfde punt vastloopt. Je wilt weten waarom je diep van binnen bang bent om te groeien en succesvol te zijn.


En je wilt nu echt eens kappen met jezelf steeds te saboteren op allerlei vlakken. Het is tijd voor die doorbraak!null
Jij:

Bent een ondernemer waar je klanten gek op zijn. Je geeft veel en goede kwaliteit en daar wil je ook voor staan.


Alleen vergeet je regelmatig jezelf. Je beweegt gemakkelijk mee met je klanten waardoor je het gevoel hebt dat je niet altijd grip hebt op je agenda, je mailbox en het verkeer op je telefoon.


Je weet wel dat je prijzen omhoog moeten, dit is je al tig keer gezegd, maar je krijgt het niet voor elkaar om dit ook echt te doen. Het voelt gewoon niet goed.


Je hebt alleen maar tevreden klanten een toch ben je, diep vanbinnen, bang dat je door de mand valt. Dat je poep verkoopt en je klanten hier uiteindelijk achter komen.


Je stelt gemakkelijk de dingen die moeten gebeuren uit, omdat je denkt dat het toch niet goed genoeg is. 


Je wilt heel graag doorgroeien naar het volgende level. Naar je volgende omzetdoel. Alleen lukt dit je niet. Je blijft hangen. Steeds weer.


En je wilt nu wel eens weten waarom dit zo is. Wat ervoor zorgt dat al die anderen het wel lukt om door te groeien naar het volgende leven en jou niet.

Als ondernemer ben je gewoon mens

Met al je emoties, angsten en onbewuste overtuigingen. En juist die onbewuste overtuigingen zorgen ervoor dat je blijft hangen op een bepaald level. Dat je gelooft dat echt succes niet voor jou is weggelegd. Dat een bepaalde omzet of uurtarief niet voor jou is weggelegd.


Ook patronen als geen grenzen kunnen aangeven en aanpassen worden veroorzaakt door onbewuste overtuigingen. En deze zorgen er weer voor dat jij je steeds aanpast naar wat jouw klant wilt, je agenda beheerd wordt door je klanten en je eigenlijk niet durft te gaan staan voor wat jij vindt of echt wilt.


Aan de buitenkant zien anderen dit niet zo aan jou. Maar van binnen speelt zich een heel proces af. Vooral in je hoofd. Hele conversaties heb je met jezelf hierover. En steeds spreek je af dat je het anders gaat doen. Alleen blijft het daadwerkelijk anders doen, tot op vandaag nog steeds uit.

null

Mijn naam is Diana Arkeveld, ondernemer sinds 2009, en ik ben een expert in het doorbreken van patronen. Ze noemen mij ook wel een diepe graver. Ik haal omhoog wat nog niemand eerder omhoog heeft gehaald.


Precies de vinger op de zere plek. Op de plek van jouw belemmerde overtuigingen. Want als we deze samen blootleggen, ga je snappen waarom je tot nu toe op dit level blijft hangen.


We halen niet alleen het onzichtbare naar boven, ik begeleid je volledig naar het doorbreken van deze hardnekkige patronen op een manier die voor jou wel werkt.


Daarom heb ik ook veel klanten die analytisch sterk zijn. Ik ga je volledig laten snappen waardoor jij steeds dezelfde cirkel blijft draaien. Vanuit dit begrijpen ga je zelf de verbanden leggen, en vervolgens koppen we samen die verandering in.

Eefje vertelt:

Verbazingwekkend wat ze binnen 15 min boven tafel kreeg.
Ik heb met Diana een 1-op-1 coachingsgesprek gehad nadat ik tegen een belemmerende overtuiging aanliep. Door het luisteren van een podcast van de Authentieke Vrouw kwam ik erachter waar die overtuiging vandaan kwam maar had ik deze nog niet ‘opgelost’. Diana is een hele empathische vrouw. Mede hierdoor weet ze op een hele prettige maar ook directe manier tot de kern te komen, verbanden te leggen en patronen inzichtelijk te maken. Het was verbazingwekkend wat ze binnen vijftien minuten boven tafel had gekregen. Ze heeft me zelfs laten inzien dat een beslissing die ik heb genomen als twaalfjarig meisje nog steeds een belangrijke rol speelt in mijn leven. Dankzij Diana zie ik ook het verband met mijn familiesysteem en vallen er steeds meer puzzelstukjes op zijn plek. Een uurtje met Diana voelt al als een hele verandering.  Voor elke ondernemer die met een belemmerende overtuiging rondloopt en er de vinger niet op kan leggen of deze graag opgelost wil hebben, ga naar Diana! Zij zoekt het samen met jou tot op de bodem uit.
Eefje - ondernemer

Leef fotografie

Mijn unieke werkwijze

Voor analytisch sterke ondernemers is het belangrijk dat ze snappen waarom ze de dingen doen zoals ze doen. Onze huidige belemmeringen zijn vaak terug te voeren naar hoe we (in onze jeugd) zijn voorgeprogrammeerd. Je bent op een bepaald moment, op een bepaald manier, over jezelf gaan denken en dat zit je nu in de weg.


Dit noemen we ook wel overtuigingen. De term die je menig businesscoach hebt horen zeggen. Doorbreek je belemmerende overtuigingen, luister een visualisatie, verander je gedachten en dan komt alles goed. 

Zo simpel als dat is het niet.


En nu het goede nieuws: je overtuigingen zijn 100% ter veranderen, wel heb je daar wat werk voor te doen. 

In de afgelopen jaren kwam ik er achter dat de combinatie van: onbewuste overtuigingen, overgenomen overtuigingen, overlevingsmechanismen, gedachten en je familiesysteem goud zijn. Als je deze van jezelf kunt benoemen en kunt herkennen in je dagelijkse leven, kun je alle patronen doorbreken die je maar in je business (en daarbuiten) tegen komt.


Je hebt dan als het ware je hele gebruiksaanwijzing geschreven. Je snap precies waarom je de dingen doet zoals je ze doen. Je herkent direct je eigen zelfsabotage en je weet precies wat je te doen hebt om het moment dat je weer even in je oude patronen schiet.


In mijn 1:1 Mentorship Deep Dive, ga ik het je allemaal leren!

Soms lijkt het alsof het echte succes alleen is weggelegd voor een beperkt aantal ondernemers.

Wat deze ondernemers gemeen hebben is dat ze allemaal precies weet wie ze zijn. Wat hun kwetsbare punten zijn en welke mechanismen zij inzetten op het moment dat ze zichzelf saboteren.


Jij kunt dit ook leren!


Ik leer je om je eigen gebruiksaanwijzing te schrijven. Zodat je gaat snappen waarom je nu doet wat je doet. Zodat je dit kunt gaan veranderen en je elke stap, elke lancering en elke verandering stevig kunt blijven staan of jezelf kunt bijsturen

Deep Dive - Hoe gaan we te werk?

We gaan 1,2 of 3 maanden samenwerken. Niet een klein beetje, maar echt voor de volle 100%. Je patronen doorbreken is net als afvallen: als je van maandag t/m vrijdag gezond eet en sport, en je in het weekend 6 zakken chips eet en 3 repen chocolade, val je niets af. 


Zo werkt het ook met het doorbreken van je patronen. Consequent, elke dag hiermee bezig zijn, zorgt ervoor dat jij over 3 maanden een hele andere versie van jezelf ziet

En geen paniek, ik ga je hiermee helpen! 


Tijdens de kickoff-sessie gaan we graven. Precies naar boven halen wat we naar boven moeten halen. Niets meer, niets minder.


Na deze 3 maanden heb jij helder wat jouw onbewuste overtuigingen, overgenomen overtuigingen, overlevingsmechanismen en gedachte zijn en weet je wat de invloed van jouw familiesysteem is op jouw patronen. 


Na ons traject kun je herkennen wanneer je geraakt wordt in een overtuiging, weet je waardoor dit komt en kun je jouw overlevingsmechanisme hierop herkennen. Je weet hoe je deze oude patronen kunt herkennen én kunt shiften. 


Kortom alles wat je nodig hebt om los te komen van al deze oude bullshit!


Jouw investering: 3x € 1500,- excl btw of 1x € 4500,- excl btw

3 maanden samenwerken omvat:

Onboarding call: bepalen waar je staat en wat we gaan doen. 
Kickoff-sessie van 2 uur

10 sparring-sessie van 1 uur 

Support via whatsapp ma/di/do/vrij

Toegang tot mijn online leeromgeving

Liever 1 of 2 maanden samenwerken?

Dit ziet er zo uit: 

Product pricing tables

1 maand samenwerken

Business Kickoff

€ 1995 excl. BTW
  • Kickoffcall van 2 uur
  • 3 sparringssessies van 1 uur
  • Support via Whatsapp

2 maanden samenwerken

Samen aan de slag

€ 2995 excl. BTW
  • Kickoffcall van 2 uur
  • 6 sparringssessies van 1 uur
  • Support via Whatsapp

Irene vertelt:

De harde waarheid, zo liefdevol gebracht.

Wat is Diana een fijne rustige lieve luisteraar, en wat geeft ze vervolgens ook mooi terug. De harde waarheid, en die dan zo liefdevol gebracht.  Zo mooi hoe Diana mij wees dat een ogenschijnlijk alledaags probleem, waarvan ik dacht dat het ‘gewoon’ een hardnekkig patroon was dat ik van mijn ouders meegekregen had, een diepe oorzaak in een oude wond heeft. In een uur kon ze dat met mij ontrafelen én een stappenplan bieden om hier in het vervolg mee om te gaan. 

Heel erg bedankt lieve Diana!

Irene 

Ondernemer


Deep Dive

1:1 Mentorship

voor ondernemers

Voor ondernemers die de onderste steen boven willen krijgen.

Die voor eens en altijd willen afrekeningen met die onbewuste overtuigingen zodat de weg vrij ligt voor elk level waar jij naar toe wilt groeien.

Klaar voor het bloot leggen van jouw overtuigingen?