Familieopstelling Haaksbergen

Familieopstelling Haaksbergen

Wil je meer inzage in onbewuste patronen in je familie van herkomst of loop je tegen bepaalde zaken aan en wil je om die reden een familieopstelling in Haaksbergen volgen? Diana Arkeveld is gecertificeerd trainer en je bent van harte welkom voor een individueel consult of sessie met representanten. Wat heeft ze jou te bieden en welke voordelen levert dit je op?

Wat is een familieopstelling?

Tijdens een familieopstelling in Haaksbergen worden onbewuste verbindingen blootgelegd. Het maakt de onderstroom zichtbaar in een (familie)systeem. Mogelijk komen er verstrikkingen aan het licht die jou belemmeren om in je kracht te gaan staan. Bovendien maakt een familieopstelling duidelijk welke plek jij inneemt in het systeem.

Wanneer is familieopstellingen in Haaksbergen interessant?

Een familieopstelling is om meerdere redenen de moeite waard. Het geeft antwoord op vragen die je hebt, inzage in patronen waar je mee worstelt óf brengt trauma’s aan het licht. Je belemmeringen zichtbaar maken gebeurt middels een individueel consult of een workshop met meerdere deelnemers, ook wel representanten genoemd.

Opstelling met representanten: hoe werkt het?

Neem je deel aan een familieopstelling in Haaksbergen? Dan zijn er mensen aanwezig die zich kunnen inzetten als representanten. Dit betekent dat deze personen een verlangen, een familielid of een woord representeren.

Er is geen vaste opstelling bij de behandeling van een vraagstuk, maar wel gebeurt het proces onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde therapeut.

Tafelopstelling met poppetjes

Vind je het prettiger om in een persoonlijk consult aan de slag te gaan met familieopstellingen in Haaksbergen? Dit is ook een optie, want tijdens een individueel familieopstelling consult neemt Diana Arkeveld alle tijd voor je. Er wordt gewerkt met poppetjes om familieleden te representeren.

Wat is de werkwijze van familieopstellingen in Haaksbergen?

Welke vorm van familieopstellingen in Haaksbergen je ook kiest, er wordt áltijd gewerkt via een bepaalde methodiek:

  1. Het maken van een genogram: dit betekent dat er een stamboom wordt opgesteld van je familie.
  2. Het doen van de opstelling: de familieopstelling vindt plaats met houten poppetjes of echte mensen (representanten).

Over Diana Arkeveld

Volg je een familieopstelling in Haaksbergen bij Diana Arkeveld, dan kies je voor een ervaren trainer en begeleider. Ze heeft al honderden mensen begeleid via individuele sessies of in grotere groepen. Mede dankzij haar eigen ervaringen weet ze als geen ander hoe ze jou kan helpen om meer inzicht te krijgen in de thematiek waar je mee worstelt.

Meld je aan voor een familieopstelling in Haaksbergen

Wil je voor eens en altijd iets doen aan een probleem waar je continu tegenaan loopt of meer te weten komen over een mogelijk trauma? Stuur Diana Arkeveld een bericht of meld je direct aan voor een familieopstelling in Haaksbergen.

Direct contact

Reactie plaatsen