Laat je coachen door Diana Arkeveld

“Zij had de moed om echt voor zichzelf te kiezen. Nu leert ze het jou!”

“De grootste uitdaging in het leven is uitzoeken wie je bent.

De op één na grootste uitdaging is ernaar leven!”

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! Hoe zal je leven eruit gaan zien als je keuzes gaat maken vanuit jouw gevoel, vanuit wat echt bij jou past?

Zonder dat jij je aanpast aan wat je partner, kinderen, familie of omgeving van je verwachten. Dat hun mening er mag zijn én jij je hier niet meer door van slag laat zijn. Dat je echt jezelf mag zijn, zoals je bent!

Er is altijd wel een reden te bedenken om niet voor jezelf te kiezen. Je gevoel weet eigenlijk wel dat het onzin is om te wachten totdat de kinderen uit huis zijn of totdat jullie het financieel beter hebben. Maar met je verstand beredeneer je dit gevoel weg. Er is altijd wel een reden te bedenken om iets, waar je van droomt of waar je hart ligt, niet te doen.

De grootste uitdaging in het leven is uitzoeken wie je bent. De op één na grootste uitdaging is ernaar leven! Het klinkt misschien wat cliché maar het mooiste wat je kunt worden is jezelf! Alleen is dat niet zo simpel als het misschien lijkt. Hoe zal je leven eruit gaan zien als je keuzes gaat maken vanuit jouw gevoel. Naar wat je hart je vertelt en naar wat echt bij jou past? In plaats van naar hoe je denkt dat het hoort of moet.

Deze uitspraak ken je vast nog wel van vroeger: Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg! Veel volwassenen van nu hebben in hun kindertijd vooral geleerd om te voldoen aan wat toen normaal was. Je moest bijvoorbeeld een opleiding kiezen met baanperspectief en vooral niet te veel uit de ban springen of opvallen. Je leerde je naar een bepaalde norm of normaalbeeld te gedragen. Niets mis mee als die norm ook daadwerkelijk bij je past. Alleen wat nu als jij je er niet fijn bij voelt maar wel dat leven leeft? Dat je volgens het boekje alles hebt, maar toch niet echt gelukkig bent met je leven?

Hoe werkt de coaching?

Tijdens de coaching ga je onderzoeken wat jij nu echt wilt in dit leven. Brengen we in kaart wat jouw (overleving)mechanismen zijn en naar welke norm jij leeft. Je leert om weer te voelen en keuzes te maken vanuit je hart in plaats van uit de verwachtingen van anderen. Je leert met minder oordeel naar jezelf en anderen te kijken. En niet onbelangrijk: je leert om stevig in je schoenen te staan wanneer jouw keuzes anders zijn dan die van een ander.

Wanneer jij het gevoel hebt niet gelukkig te zijn met jezelf of je leven, maak dan een afspraak voor een advies- of coachgesprek.

Ik heb Diana ervaren als een hele vriendelijke, ervaren, grappige en analytisch sterke coach. Ze legt de nadruk op het feit dat iedere situatie uniek is en denkt daarin volledig mee met wat voor jou daarin de mogelijkheden en punten van aandacht zijn. Ze is in staat om op allerlei diverse manieren met je mee te bewegen in de coaching. Of je nu op zoek bent naar de patronen uit je jeugd die van invloed kunnen zijn, op zoek bent naar praktische tips voor in het hier en nu of juist je hart wil luchten en begrepen wil worden (volledig zonder oordeel!), zij biedt het allemaal.

In slechts een aantal sessies wist zij mij al ontzettend vergaand te helpen en ik weet zeker dat ik de belangrijke stappen die ik heb gezet, vele malen sneller heb kunnen zetten door haar advies en begeleiding. Mocht je twijfelen om haar in te schakelen: echt niet nodig! Ik beveel haar van harte aan. Gun jezelf de duidelijkheid en de ruimte om jezelf te zijn en durf daarbij om hulp te vragen. Diana staat voor je klaar!

Marieke

Adviesgesprek

 

Vind je het spannend om gelijk een traject aan te gaan? Of voel je dat je verandering wilt maar weet je niet zo goed waar je precies aan wilt werken? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met Diana.
Tijdens dit gesprek is er alle tijd om jouw situatie en hulpvraag met haar te delen. Naast een luistert oor zal in dit gesprek je hulpvraag duidelijk worden en wordt er gekeken naar welke (overleving)mechanismen jij inzet. 

Dit kan zowel op de praktijk in Boekelo (Overijssel) als via videobellen of telefonisch.

Het leven is goed wanneer je jezelf kunt zijn!