Veel businesscoaches zeggen het om de haverklap:
je overtuigingen houden je groei tegen.


null

Ben jij een ondernemer die steeds hoort dat bepaalde overtuigingen je groei belemmeren maar heb je niet helder welke onbewuste overtuigingen dit precies voor jou zijn?


Laat mij je helpen om deze onbewuste overtuigingen boven wat te krijgen, zodat geen omzetdoel meer een plafond is, je stabiel staat tijdens lanceringen en je in keuzemomenten van je bedrijf precies weet op welke vlakken jij jezelf zou kunnen saboteren.


Je bent een ondernemer die graag wilt. Je wilt groeien, je wilt meer uit je bedrijf halen, je zit vol goede ideeën. Maar aan de andere kant is er ook weerstand, ongeloof, angst

of uitstelgedrag. Je weet dat dit hoort bij groeiprocessen, maar je kunt er bij jezelf moeilijk de vinger op leggen. En eerlijk: je vindt dit vet irritant.

Weet je nog die businesscoaches die zeggen:
je overtuigingen houden je groei tegen.

Deze businesscoaches zeggen meer waardevolle dingen:

Neem een andere identiteit aan, stap in die identiteit als CEO, wat zou je doen als je zeker weet dat het gaat lukken?


Zeer goede vragen, maar je komt er op een of andere manier niet bij. Je voelt dat iets je tegenhoudt, maar je hebt geen idee wat dit is. De algemene termen als money-mindset, jezelf het waard vinden, goed genoeg zijn of oude ballast loslaten, ken je wel.


Je hebt ook al best veel gedaan op dit vlak, maar precies weten wat jou belemmerd om door te groeien naar het volgende level, daar ben je nog niet achter.  


Je voelt dat het tijd is om die onderste steen boven te krijgen. Je wilt weten welke onbewuste overtuigingen JOU tegenhouden. Niet iets algemeens, maar echt wat er vast zit in jou. Want als je dit weet, weet je precies waardoor jij nog niet staat op het punt waar je graag wilt staan.







Familieopstellingen in Overijssel



null

Mijn naam is Diana Arkeveld en ik ben expert in het doorbreken van patronen. Ik ben sinds 2009 ondernemer en begeleid vanaf 2019 anderen met het doorbreken van hun patronen. Zowel op persoonlijk vlak als in je business. Want juist in je business kom jij jezelf en je overtuigingen ontzettend tegen.


Ik ben geen businesscoach, ik ga geen strategie met je doornemen of je helpen met je salespages. Wat ik wel doe is graven. Graven naar waarom jij blijft hangen op een bepaald level. Waarom jij het lastig vindt om je prijzen te verhogen of high-end te gaan. Waarom jouw klanten jouw agenda bepalen of waarom jij niet zichtbaar durft te zijn.


Want al deze voorbeelden hebben allemaal te maken met die onbewuste overtuigingen die diep in jou liggen. De overtuigingen die ooit zijn ontstaan en die nog niet zijn aangepakt. Want anders had jij nu wel gestaan waar je nu zou willen staan.

Eefje vertelt:

Verbazingwekkend wat ze binnen 15 min boven tafel kreeg.
Ik heb met Diana een 1-op-1 coachingsgesprek gehad nadat ik tegen een belemmerende overtuiging aanliep. Door het luisteren van een podcast van de Authentieke Vrouw kwam ik erachter waar die overtuiging vandaan kwam maar had ik deze nog niet ‘opgelost’. Diana is een hele empathische vrouw. Mede hierdoor weet ze op een hele prettige maar ook directe manier tot de kern te komen, verbanden te leggen en patronen inzichtelijk te maken. Het was verbazingwekkend wat ze binnen vijftien minuten boven tafel had gekregen. Ze heeft me zelfs laten inzien dat een beslissing die ik heb genomen als twaalfjarig meisje nog steeds een belangrijke rol speelt in mijn leven. Dankzij Diana zie ik ook het verband met mijn familiesysteem en vallen er steeds meer puzzelstukjes op zijn plek. Een uurtje met Diana voelt al als een hele verandering.  Voor elke ondernemer die met een belemmerende overtuiging rondloopt en er de vinger niet op kan leggen of deze graag opgelost wil hebben, ga naar Diana! Zij zoekt het samen met jou tot op de bodem uit.
Eefje - ondernemer

Leef fotografie

Dit is wat wij gaan doen:

We gaan al deze patronen bloot leggen, graven naar de oorzaak, deze begrijpen, herkennen en erkennen en dan kun jij ze vervolgens gaan shiften (veranderen). Echt in die nieuwe identiteit stappen.


Ik zorg ervoor dat jij na onze samenwerking precies weet wat jouw onbewuste overtuigingen, overgenomen overtuigingen en overlevingsmechanismen zijn. Ook duiken we in jouw familiesysteem, want ook deze kan invloed hebben op het niet doorgroeien in jouw business.


Waarom? Alleen wanneer jij jezelf door en door kent, kun je doorgroeien naar het volgende level. Alleen dan blijf je overeind tijdens spannende momenten. Alleen dan weet jij precies wat er geraakt wordt in jou. Als jij jezelf kent op al deze bovenstaande punten, kun jij elk level aan. Kun je elk patroon doorbreken en zul je merken dat je steviger staat dan ooit.

Ja maar...

als ik op die 10k, 25k of 50k omzet zit, dan heb ik hier geen last meer van.

Ik moet je helaas uit de droom helpen: elk level kent zijn uitdagingen. Die gaan ook niet weg. Wel kun jij de oorzaak van deze uitdagingen leren kennen. Jezelf volledig gaan snappen, waarom je blijft hangen, waarom jij jezelf saboteert, waarom jij denkt dat je iets niet kunt.


Want vanuit deze kennis, kun je groeien, zo ver als jij maar wilt! En dan is the sky niet eens the limit, precies wat alle businesscoaches altijd zeggen ;-)

Irene vertelt:

De harde waarheid, zo liefdevol gebracht.

Wat is Diana een fijne rustige lieve luisteraar, en wat geeft ze vervolgens ook mooi terug. De harde waarheid, en die dan zo liefdevol gebracht.  Zo mooi hoe Diana mij wees dat een ogenschijnlijk alledaags probleem, waarvan ik dacht dat het ‘gewoon’ een hardnekkig patroon was dat ik van mijn ouders meegekregen had, een diepe oorzaak in een oude wond heeft. In een uur kon ze dat met mij ontrafelen én een stappenplan bieden om hier in het vervolg mee om te gaan. 

Heel erg bedankt lieve Diana!

Irene 

Ondernemer


Mijn klanten komen met uiteenlopende vragen bij mij:

Omzet

❌ Je blijft al een tijdje op dezelfde winst hangen, ondanks dat je omzet wel groeit.

❌ Je weet wel dat je je prijzen moet verhogen maar je verzint steeds een ander excuus om dit niet te hoeven doen. 

❌ Je schaamt je voor je omzet, in je omgeving zijn ze dat helemaal niet gewend.

❌ Je wilt meer omzet draaien, maar je geloofd niet dat dit voor jou is weggelegd.

Klanten

❌ Je beweegt gemakkelijk mee met wat de klant wilt, waardoor jij jezelf steeds in allerlei bochten moet wringen.

❌ Je durft je voorwaarden niet duidelijk te communiceren, waardoor je steeds het gevoel heb dat je klanten over je grenzen gaan. 

❌ Je klanten bepalen je agenda, je voelt je soms net zo'n rennend hamstertje in een steeds sneller draaiend rad.

❌ Je ben steeds bang dat je werk niet goed genoeg is, terwijl je nooit een klagende klant hebt.

Zichtbaarheid

❌ Je vind het super eng om uit te spreken wat jij echt vindt. Zeker op sociale media. Je bent bang voor negatieve reacties en meningen van anderen.

❌ Je wilt wel graag een podcast maar geen haar op je hoofd die het voor zich ziet dat jij dit gaat starten. 

❌ Als je wel je mening hebt gegeven, dan blijf je jezelf steeds afvragen of je niet iets raars hebt gezegd, klopt het wel wat je eigenlijk net zei?

❌ Je krijgt buikpijn of wordt letterlijk misselijk als je er aan denkt wat er kan gebeuren als jij jouw visie naar buiten brengt. 

Groei

❌ Je zeg steeds: vanaf dan ga ik het anders doen, maar het blijft bij gedachten.

❌ Je blijft steeds hangen op hetzelfde level. Eigenlijk moet ik hier gewoon tevreden mee zijn, denk je steeds.

❌ Je gelooft niet dat echt succesvol zijn voor jou is weggelegd.

❌ Je merkt dat jij jezelf klein houdt, maar je verlamt bij het idee van groeien of je bedenkt 100 excuses waarom dit nu niet kan of nodig is.

Omgeving

❌ Je maakt je heel druk over wat anderen over de stappen in jouw bedrijf vinden. 

❌ Je laat je helemaal gek maken door de Insta-bubbel, dit maakt je super onzeker.

❌ Je hebt geen omgeving die jouw ondernemersgeest support, zij zien overal gevaren in, die jij ook ziet. 

Deep Dive

1:1 Mentorship

voor ondernemers

Voor ondernemers die de onderste steen boven willen krijgen.

Die voor eens en altijd willen afrekeningen met die onbewuste overtuigingen zodat de weg vrij ligt voor elk level waar jij naar toe wilt groeien.

Klaar voor het bloot leggen van jouw overtuigingen?